Kentekenherkenningssysteem VvE Arlo Roermond

10 Oct 2024

We zijn hebben weer een mooi project succesvol afgerond, ditmaal bij VvE Arlo in Roermond. In opdracht van Toegangstechniek Limburg hebben we een complete oplossing voor toegangscontrole geïmplementeerd, bestaande uit een slagboominstallatie, een meldzuil en ons geavanceerde C-Park kentekenherkenningssysteem. Hieronder lichten we de verschillende onderdelen van deze installatie toe.

1. Slagboominstallatie

Voor dit project hebben we een Methon/AS BL229 slagboom geïnstalleerd, met een arm van 5,5 meter en een bijpassende verstelbare vangpaal. De installatie omvat ook een 2-kanaals lusdetector voor de detectie van voertuigen, zodat de slagboom automatisch kan openen wanneer nodig. Om de installatie stabiel te verankeren, hebben we gebruik gemaakt van een prefab betonfundatie.

2. Meldzuil

De toegang tot het terrein wordt verder gefaciliteerd door een nieuwe meldzuil die we hebben geplaatst bij de inrit. De bestaande intercom van VvE Arlo hebben we zorgvuldig overgezet in de nieuwe zuil. Daarnaast hebben we in de zuil de centrale apparatuur voor kentekenherkenning geïnstalleerd. Dit zorgt voor een gecontroleerde en veilige toegang door de bewoners tot het terrein.

3. C-Park Kentekenherkenningssysteem

Het C-Park kentekenherkenningssysteem biedt een gecontroleerd en efficiënt toegangssysteem, waarbij voertuigen toegang krijgen op basis van hun kenteken. Het beheer van het systeem gebeurt via een gebruiksvriendelijke webpagina, die vanaf elke locatie toegankelijk is. Voor de kentekenherkenning hebben we een camera geplaatst bij de inrit. Deze camera is gekoppeld aan een netwerkrelaisbord en andere centrale apparatuur, waardoor een soepel verloop van het parkeerproces is gewaarborgd. Indien gewenst, kunnen we dit systeem nog verder uitbreiden met een 4G-verbinding voor extra flexibiliteit.

Toekomstgerichte oplossing

Deze installatie biedt VvE Arlo Roermond niet alleen gecontroleerde toegang, maar ook een schaalbare oplossing die in de toekomst verder uitgebreid kan worden. Met het C-Park systeem kunnen we optioneel ook een uitrij-camera en parkeertelsysteem toevoegen, zodat er nog meer inzicht en controle is over het parkeerbeheer.

We kjiken terug op een geslaagde samenwerking met Toegangstechniek Limburg.

Bent u ook op zoek naar een efficiënte en veilige toegangsoplossing voor uw project? Neem gerust contact met ons op!

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on